Bedrijven op de kaart

Florissant - Plantes de Haie

Adres
Le Rest, Taulé, 29670, Finistere, Frankrijk
Actief in
  • Heel Frankrijk
Telefoon
0298613167
Bedrijfslogo
Wij verkopen haagplanten in Frankrijk. Onze planten komen van de beste Nederlandse kwekerijen en worden tot aan het moment van levering bij u thuis in Frankrijk met zorg behandeld. Wij leveren Hollandse topkwaliteit in Frankrijk. U kunt bij ons terecht voor onder andere Cyprès de Leyland, Thuya Brabant, Cyprès de Lawson, Laurier etc. Kijk op onze site voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.  www.florissant.fr" target="_blank">http://www.florissant.fr">www.florissant.fr www.plantesdehaie.fr " target="_blank">http://www.florissant.fr">www.plantesdehaie.fr 
Kaart
Afbeeldingen (3)

Over de bedrijvengids

De Bedrijvengids van Maison en France biedt een overzicht van verschillende type bedrijven die lezers van Maison en France ten dienste kunnen zijn. Doe er uw voordeel mee door direct contact op te nemen met aannemers, makelaars en diverse andere dienstverleners in deze gids.
Richt uw bedrijf zich ook op Nederlanders en Vlamingen die in Frankrijk een (tweede) huis hebben of willen kopen? Zet dan uw gegevens dan ook in deze Bedrijvengids. Ga naar de rubriek waar u wilt staan en voeg uw bedrijfsgegevens toe.
top