Bedrijven op de kaart

Bulbes-a-Fleurs.fr

Adres
Le Rest, Taulé, 29670, Finistere, Frankrijk
Actief in
  • Heel Frankrijk
Telefoon
0298613167
Bedrijfslogo
Wij verkopen bloembollen uit Holland in Frankrijk. Wij onderhouden nauwe contacten met de beste kwekers uit de bollenstreek waardoor wij een breed assortiment bloembollen zeer voordelig in Frankrijk kunnen aanbieden. U koopt bij ons uitsluitend de beste kwaliteit tegen groothandel prijzen. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven en overheden. Neem een kijkje op onze site voor meer informatie: www.bulbes-a-fleurs.fr " target="_blank">http://www.bulbes-a-fleurs.fr">www.bulbes-a-fleurs.fr  Ps. onze voorraden zijn beperkt dus bestel uw bloembollen op tijd!
Kaart

Over de bedrijvengids

De Bedrijvengids van Maison en France biedt een overzicht van verschillende type bedrijven die lezers van Maison en France ten dienste kunnen zijn. Doe er uw voordeel mee door direct contact op te nemen met aannemers, makelaars en diverse andere dienstverleners in deze gids.
Richt uw bedrijf zich ook op Nederlanders en Vlamingen die in Frankrijk een (tweede) huis hebben of willen kopen? Zet dan uw gegevens dan ook in deze Bedrijvengids. Ga naar de rubriek waar u wilt staan en voeg uw bedrijfsgegevens toe.
top