Bedrijven op de kaart

Woning en Tuin

Bedrijven die u van dienst kunnen zijn bij alles wat met uw woning in Franrkijk zelf te maken heeft zoals woninginrichting en tuinonderhoud.

Listings 
Voeg je site hier toe

Bulbes-a-Fleurs.fr

Le Rest, Taulé, 29670, Finistere, Frankrijk
www.bulbes-a-fleurs.fr

Wij verkopen bloembollen uit Holland in Frankrijk. Wij onderhouden nauwe contacten met de beste kwekers uit de bollenstreek waardoor wij een breed assortiment bloembollen zeer voordelig in Frankrijk kunnen aanbieden. U koopt bij ons uitsluitend de be ...

Telefoon0298613167
E-mail

Florissant - Plantes de Haie

Le Rest, Taulé, 29670, Finistere, Frankrijk
www.florissant.fr

Florissant - Plantes de Haie Wij verkopen haagplanten in Frankrijk. Onze planten komen van de beste Nederlandse kwekerijen en worden tot aan het moment van levering bij u thuis in Frankrijk met zorg behandeld. Wij leveren Hollandse topkwaliteit in Frankrijk. U kunt bij ons terec ...

Telefoon0298613167
E-mail

Over de bedrijvengids

De Bedrijvengids van Maison en France biedt een overzicht van verschillende type bedrijven die lezers van Maison en France ten dienste kunnen zijn. Doe er uw voordeel mee door direct contact op te nemen met aannemers, makelaars en diverse andere dienstverleners in deze gids.
Richt uw bedrijf zich ook op Nederlanders en Vlamingen die in Frankrijk een (tweede) huis hebben of willen kopen? Zet dan uw gegevens dan ook in deze Bedrijvengids. Ga naar de rubriek waar u wilt staan en voeg uw bedrijfsgegevens toe.
top