Bedrijven op de kaart

Anita Vermeulen, makelaar Languedoc-Roussillon

Actief in
  • Languedoc-Roussillon
Telefoon
+33 6 71 12 12 32
Het kopen van een huis op afstand is altijd moeilijk. Daarom bied ik ondersteuning bij het zoeken en bij het koopproces van een (tweede) huis. U kunt van mij deskundigheid verwachten omtrent het aanbod, de regelgeving en de gewoontes op de franse huizenmarkt. Ik maak gebruik van de expertise van een groot netwerk van gerenommeerde, lokale makelaars, om het juiste huis voor de juiste prijs te vinden. Ik help u eerst met het zoeken naar een huis dat goed past bij uw wensen. Vervolgens help ik u bij de onderhandelingen en bij het verdere aankoop proces. U kunt het aanvraagformulier invullen op de website. Ik neem dan snel contact met u op. Anita Vermeulen
Kaart

Over de bedrijvengids

De Bedrijvengids van Maison en France biedt een overzicht van verschillende type bedrijven die lezers van Maison en France ten dienste kunnen zijn. Doe er uw voordeel mee door direct contact op te nemen met aannemers, makelaars en diverse andere dienstverleners in deze gids.
Richt uw bedrijf zich ook op Nederlanders en Vlamingen die in Frankrijk een (tweede) huis hebben of willen kopen? Zet dan uw gegevens dan ook in deze Bedrijvengids. Ga naar de rubriek waar u wilt staan en voeg uw bedrijfsgegevens toe.
top