Bedrijven op de kaart

Atelier l´Oiseau Libre

Adres
2 Chemin des Pins - Droiteval, Claudon, 88410, Vosges, Frankrijk
Actief in
  • Heel Frankrijk
Telefoon
0033-329070066
Atelier L´Oiseau Libre houdt zich onder andere bezig met muurschilderingen en muurmozaieken in opdracht, voor particulieren en bedrijven. Mozaieken o.a. in badkamers, toiletten en keukens. Als kunstwerk in woonruimtes, gangen en kantoren. Mozaieken in diverse stijlen en kleurstellingen. Als klant kiest uzelf de kleuren en stijl. Ook kunt u het materiaal aanvullen met persoonlijke elementen. Het zal een origineel kunstwerk worden op maat. Prijzen v.a. € 160 tot € 1500 per m2, exclusief materiaal, reis- en verblijfskosten.
Kaart
Afbeeldingen (4)

Over de bedrijvengids

De Bedrijvengids van Maison en France biedt een overzicht van verschillende type bedrijven die lezers van Maison en France ten dienste kunnen zijn. Doe er uw voordeel mee door direct contact op te nemen met aannemers, makelaars en diverse andere dienstverleners in deze gids.
Richt uw bedrijf zich ook op Nederlanders en Vlamingen die in Frankrijk een (tweede) huis hebben of willen kopen? Zet dan uw gegevens dan ook in deze Bedrijvengids. Ga naar de rubriek waar u wilt staan en voeg uw bedrijfsgegevens toe.
top