Bedrijven op de kaart

StudiººS.™

Adres
Zaagmolenkade 208, Rotterdam, 3035 KC, Geheel Frankrijk, Nederland
Actief in
  • Heel Frankrijk
  • Bretagne
  • Provence-Alpes-Cote d'Azur
Telefoon
+31 (0)10 786 56 63
Bedrijfslogo
StudiººS.™ ontwerpt en begeleidt heldere, hedendaagse architectuur- en interieurprojecten voor woning, kantoor, winkel, restaurant of tweede huis. Daarnaast ontwerpen wij keukens, badkamers, tuinen / dakterrassen en diverse meubels en objecten. StudiººS.™ staat bekend om haar vakmanschap, kwaliteit en visie en onderscheidt zich door de ontwerpfilosofie van ingetogenheid, helderheid, toepassen van kunst / antiek en is wars van trends. Met u als opdrachtgever wordt intensief samengewerkt om ervoor te zorgen dat elk idee en detail past bij uw persoonlijkheid en identiteit. Het gaat immers om uw leef-, woon-, en/of werkomgeving. Wij dragen ideeën aan en bieden u een houvast met onze kennis om creativiteit te vertalen naar een uitvoerbaar ontwerp. Dit samen met onze contacten op het gebied van aannemers, leveranciers en meubelmakers maakt dat wij uw wensen kunnen vertalen en waarmaken, van schets tot oplevering. U heeft één aanspreekpunt en bent verzekerd van een efficiënte aanpak. N
Kaart
Afbeeldingen (1)

Over de bedrijvengids

De Bedrijvengids van Maison en France biedt een overzicht van verschillende type bedrijven die lezers van Maison en France ten dienste kunnen zijn. Doe er uw voordeel mee door direct contact op te nemen met aannemers, makelaars en diverse andere dienstverleners in deze gids.
Richt uw bedrijf zich ook op Nederlanders en Vlamingen die in Frankrijk een (tweede) huis hebben of willen kopen? Zet dan uw gegevens dan ook in deze Bedrijvengids. Ga naar de rubriek waar u wilt staan en voeg uw bedrijfsgegevens toe.
top