Cadeau bij Jaarabonnement

CoverFrisse start in la Douce France

Een plotselinge ziekte is vaak de aanleiding om het roer radicaal om te gooien', schrijft Anke de Bruijn in de proloog van haar nieuwe verhalenbundel. Ze maakt het zelf mee: na de burn-out van haar partner nemen hun buitenland-pretenties een vlucht en betrekken ze een huisje in Zuidwest-Frankrijk. Daar zet de gedreven piano- en zangjuf haar werk voort, tot groot enthousiasme van de Franse dorpelingen.

In een even sprankelende als humoristische stijl stelt Anke de Bruijn ons voor aan een bonte stoet van personages die zij in haar nieuwe thuisland ontmoet: de aannemer die aan de keukentafel komt uithuilen, de slager die van zijn winkel een kroeg maakt, een vuilbekkende fysiotherapeut, een priester met een voorliefde voor Amerikaanse feel-goodfilms en andere schilderachtige figuren.

Anke de Bruijn (1970) organiseert zangvakanties in de Lot / Périgord en is als auteur en columniste verbonden aan de Frankrijkmagazines En Route en Maison en France.

Prijs: € 16,95 (Emigratieboek.nl) 

U ontvangt dit boek (t.w.v. € 14,50) van ons gratis bij het aangaan van een Maison en France jaarabonnement. We brengen voor de verzending € 4,50 verzendkosten in rekening (buiten Nederland € 8,50) 

Het boek direct bestellen? Klik hier


top