maisonenfrancelogo

Informatie en Inspiratie op uw deurmat!

Een abonnement op Maison en France is niet zomaar een lang jaar een magazine ontvangen. Met een abonnement bent u ervan verzekerd dat u op de hoogte blijft van de Franse huizenmarkt en wat daar allemaal verandert. Essentiële informatie voor als u overweegt om een huis in Frankrijk te kopen, maar ook als u een huis in Frankrijk heeft. Want ook voor die groeiende groep Nederlanders en Belgen maken we Maison en France. Elke editie. Informatief en inspirerend. 

Als abonnee geniet u bovendien van diverse voordelen zoals korting voor entree tot De Franse VakantieDagen (eind februari) en De Franse Dagen (eind mei)) en gratis toegang tot onze Kasteeldagen in het najaar (eind november). Een abonnement is eigenlijk meer een Jaartje Frankrijk! 

Een Jaartje Frankrijk met Maison en France kost € 28,50 (Nederland en België) en € 38,50 (Frankrijk). Een losse editie in de winkel kost € 7,95.

Neem vandaag nog een abonnement op Maison en France of doe een abonnement op Maison en France cadeau !

Combi-Abonnement met En Route en/of Côte & Provence

Naast Maison en France bieden we onze abonnees graag ook de mogelijkheid om zich voordelig te abonneren op onze andere Frankrijktijdschriften: En Route of Côte & Provence. Meer informatie? Klik hier

top