Exposanten

Voor bedrijven en particulieren

beursimpresse grootKopers en eigenaren van een huis in Frankrijk ontmoeten? Uw eigen relaties uitnodigen voor een informatieve en inspirerende dag? De Maison en France Kasteeldag is dé gelegenheid om dat zeer gericht en dus voordelig te doen. Jaarlijks op de laatste zondag van maart in Belgie, en de laatste zondag van november in Nederland.

Meedoen met een eigen tafel in één van de kasteelzalen?  Een presentatie/seminar (in overleg en indien capaciteit) m.b.t. uw expertise? Uw relaties uitnodigen met een kortingscode van 50% op de entreeprijs?

Dat alles kan voor onze vaste partner al vanaf € 450 (aanbieders onroerend goed) i.p.v. € 750, resp. € 250 (dienstverleners/adviseurs/particuliere verkopers) i.p.v. € 450. Nog geen partner? Neem contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden! 

Ook particulier aanbod is welkom op onze Kasteeldag. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor verenigingen en netwerken van Nederlanders in Frankrijk

Sinds enkele jaren nodigen we ook verenigingen in Frankrijk uit om er een jaarlijkse dag in eigen land van te maken. Steeds meer verenigingen maken daar gebruik van.

Interesse om uw vereniging eens extra profiel te geven met een eigen gratis tafel (incl. een eventuele presentatie) en korting op de toegang voor uw leden? Neem contact op.

Voor verenigingen van eigenaren in Frankrijk

Dit jaar heten we ook verenigingen van eigenaren hartelijk welkom. Een mooie gelegenheid om bij elkaar te komen, zelfs te combineren met een jaarlijkse vergadering. Maar ook om te koop staande objecten van leden onder de aandacht te brengen. Een tafel voor een vereniging kost € 300. 


top