Voor Adverteerders

Adverteren in Maison en France magazine

Het Maison en France magazine is hét magazine over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Voor kopers, eigenaren en dromers in Nederland en Vlaanderen. Verkrijgbaar in de Nederlandse en Vlaamse winkels en met een stijgend aantal abonnementen, ook in Frankrijk zelf. De oplage van Maison en France beweegt tussen 7.000 en 9.000 (seizoensafhankelijk) maar belangrijker dan kwantiteit is kwaliteit van het bereik:

Met Maison en France bereikt u het hart van uw doelgroep: francofielen in Nederland, Vlaanderen en Frankrijk die serieus met hun huis omgaan.

Regiospecials en Dossiers in 2016

Maison en France inspireert en informeert vooral! Met reportages, achtergronden, columns, overzichten binden en boeien we onze lezers. In elk magazine besteden we extra aandacht aan een specifieke regio's en dat zullen in het komende nummer de volgende artikelen zijn. 

Edities in 2016  Regio's
voorjaar Languedoc-Roussillon
zomer Provence / Côte d'Azur
nazomer Centraal Frankrijk / Alpen
winter Zuidwest FrankrijkDossiers in Maison en France

In overleg met onze vaste relaties bepalen we ook de zg. Dossier onderwerpen die in elke Maison en France aan de orde komen. Meestal zijn dat set artikelen over een praktisch thema zoals bijvoorbeeld het kopen/verkopen van een huis, verhuren, verbouwen, ondernemen in Frankrijk etc. Uw suggesties zijn van harte welkom


Planning

Ttitel Editie In de winkel Inleveren advertentie of copy vóór Deadline reserveren Reserveren publi-reportages vóór
Maison voorjaar 5 februari 2016 15 januari 2016 15 januari 2016 8 januari 2016
Maison zomer 20 mei 2016 29 april 2016 29 april 2016 22 april 2016
Maison najaar 2 september 2016 12 augustus 2016 12 augustus 2016 5 augustus 2016
Maison winter 4 november 2016 14 oktober 2016 14 oktober 2016 7 oktober 2016


Maison en France Evenementen

Naast het uitgeven van een magazine en het onderhouden van een website organiseert Maison en France ook evenementen waar lezers en aanbieders zoals u met elkaar in contact kunnen komen. Dat kunnen 'maatwerk' evenementen zijn speciaal voor uw organisatie, maar ook meer algemene evenementen waar iedereen in principe welkom is.

In het najaar Maison en France haar Kasteeldagen waar serieuze kopers zich komen in stijl komen oriënteren en eigenaren zich op de hoogte stellen vann de laatste ontwikkelingen, regelgeving of juist hun huis te koop aanbieden. 

Extra Voordelen voor Makelaars en Projectontwikkelaars

Makelaars en Projectontwikkelaars krijgen in de nieuwe Maison en France speciale aandacht! Niet alleen in de sectie 'Huizen te koop' maar in het hele magazine kan u als adverterende makelaar aandacht vestigen op uw projecten. Maison en France heeft daarvoor de volgende mogelijkheden:

1. Pagina Trouvailles

In elke editie van Maison en France krijgt een speciaal type object bijzondere aandacht (meestal passend bij het Dossier onderwerp) en worden 10 objecten uitgelicht uit het totale aanbod in Frankrijk. Voor deze zg. 'Trouvailles' nodigen we altijd regelmatig adverterende makelaars uit om suggesties te doen.

2. Makelaar aan het woord

In elke editie zullen uit verschillene regio's makelaars worden geinterviewed om een beeld te schetsen van de huizenmarkt in de regio die zij bedienen. Daarbij zal eveneens de voorkeur uitgaan naar adverterende makelaars.

3. Publi-reportages

Incidenteel plaatsen we een zg. 'publi-reportage' over een bijzonder object. Een object met een verhaal! Niet over hoeveel kamers er zijn, en hoeveel vierkante meter tuin erom heen ligt. Wel een bijzonder historisch perspectief, een hele aparte ligging, een buitengewoon bijzondere bewoner? Vaste adverteerders kunnen hier suggesties voor doen.

Nieuwsbrief voor zakelijke relaties

Regelmatig sturen we een nieuwsbrief uit naar zakelijke relaties? Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan hier. 

Interesse om direct gebruik te maken van onze media of evenementen? Vragen? Aanvullende suggesties? Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch (00 31 6 81290950) !
top